+421 47 5631 765
PO - PIA: 07:30 - 16:00

0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Áno, aj žena po štyridsiatke spoznáva svoje telo

Áno, aj žena po štyridsiatke spoznáva svoje telo
14. júla 2020 4893 Pozretia

Toto som si začala uvedomovať vlastne až v mojich 48 rokoch, tesne pred 50. Čomu zato vďačím??

Zmenám nálad, návalom a hlavne, čo sa mňa najviac dotklo ubúdaniu vlasov na hlave. Ak mám byť úprimná, priznám sa, že som začala prioritne riešiť moje vlasy. Začalo to ostrihaním mojich krásnych dlhých vlasov na kratšie. Nepomohlo ...začala som hľadať, skúšať iné riešenia.

Prvou alternatívou bol šampón proti vypadávaniu vlasov. Na základe recenzii a odporúčaní známych som si vybrala a takou istou formou som si zvolila aj ampulky na posilnenie vlasových korienkov a pokožky. Musím zhodnotiť, že voľba bola správna, lebo účinok som spozorovala po niekoľkých umytiach.

K tomuto by som rada povedala, že ozaj nie vždy platí „čím drahšie tým lepšie“. Výrobky, ktoré som zvolila boli za prijateľnú cenu a dôležitá bola moja spokojnosť.

Pri téme hormonálnych zmien skutočne doslovne platí „POZNAJ SVOJE TELO“.

V prvom rade neexperimentovať, neodkladať návštevu gynekológa. Dobre mienené rady kamarátiek nestačia. Každý organizmus reaguje inak. Mojou voľbou bolo zamerať sa na bylinky, ktoré sú svojím účinkom neodškriepiteľne nápomocné pri rôznych zdravotných problémoch.

Ktoré to boli v mojom prípade ? .. medovka, šalvia, ľubovník. Šálka čaju medovky na večer = pokojný spánok. Šalvia zaberá proti nočnému poteniu a ľubovník pomáha pri podráždenosti a stavoch úzkosti. Samozrejme je to len malinká časť z toho, čo pomáha preklenúť obdobie menopauzy.

Dôležité je hlavne vyrovnať sa s touto novou skutočnosťou a uľahčiť tak SEBE a svojmu telu túto novú etapu.

Zaradené v: Zdravie