Ciroková múka hladká, bez lepku
Vyrobené z preverenej otestovanej suroviny. Cirok je jednou z najstarších bezlepkových obilnín, v celosvetovej produkcii je piatou najpestovanejšou obilninou. Pre svoju neutrálnu chuť a výborné vlastnosti pre pečenie je ideálnou surovinou na prípravu bezlepkového pečiva. Niekedy sa cirok nazýva aj 'pšenica celiatikov'.
Zloženie: Cirok 100%
Návod na prípravu: Múku môžeme využiť na prípravu bezlepkových pokrmov, alebo ako náhradu časti pšeničnej múky pri kuchynských prípravách bežných pokrmov. V akomkoľvek recepte je možné nahradiť až 60% bežnej múky, múkou z ciroku.
Výživové údaje v 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1459 kJ/347 kcal
Tuky: 1,9 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,25 g
Sacharidy: 72,4 g
- z toho cukry: 0,0 g
Vláknina: 5,4 g
Bielkoviny: 10,2 g
Soľ: 0,05 g
GMO free
Skladovanie: Skladujte v suchu, chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Krajina pôvodu: Thajsko
Hmotnosť: 400 g