Spojenie ryže s tradičnou českou strukovinou. Nielen pre bezlepkárov - chutia skvele a dobre držia tvar. Bezlepkové cestoviny, ktoré sa nerozvárajú a skvele chutia.
Návod na prípravu: Cestoviny varíme v osolenej vode (100g/1liter) s kvapkou oleja za občasného miešania 7 min. a 1 min. necháme odstáť pod pokrievkou. Potom scedíme, prepláchneme studenou vodou a premiešame s trochou kvalitného oleja. Cestoviny potom zostanú kypré.
Zloženie: Ryžová múka 60%, múka z hrachu zeleného 20%, tapiokový škrob. Vhodné pre teplú aj studenú kuchyňu.
Výživové údaje v 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1516 kJ/358 kca
Tuky: 1,6 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,4 g
Sacharidy: 75,2 g
- z toho cukry: 0,1 g
Bielkoviny: 9,5 g
Soľ: 0,008 g
Hmotnosť: 250 g
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25˚C, v tieni a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%.
Vyrobené v ČR