Všetky objednávky, ktoré budú realizované do 20.12.2023 16:00 hod. budú spracované a vyskladnené najneskôr do 21.12.2023.
Všetky objednávky vytvorené po tomto termíne, budú vyskladnené až 2.1.2023.
Dávkovanie pri výrobe džemu: Na 1 kg ovocia sa použije 7-10 g pektínu (cca 3-4 čajové lyžičky). Ovocie sa krátko povarí, potom sa pridá 1 kg ovocia, 3-4 lyžičky pektínu zmiešaného 3-4 lyžičkami cukru, povarí sa 5 minút a potom sa pridá podľa chuti 300-600 g cukru. Varí sa do zhustnutia. Pridanie citrónovej štavy zlepší tuhnutie džemu.
Zloženie: želírovacia látka, vyrobená 100% z citrusových plodov
Krajina pôvodu: Česká republika
Skladuje v suchu a v teplote do 25°C.