Hrach zelený lúpaný polený
Hrach je obľúbený pre svoju jednoduchú prípravu a príjemnú chuť. Hodí sa na prípravu kaše, pyré a hustých polievok. Hrach je veľmi sýty a výdatný, poskytuje bielkoviny vysokej kvality, má nízky glykemický index.
Návod na prípravu: Lúpaný a polený hrach sa pred varením nemusí namáčať. Len ho preberieme, prepláchneme a varíme cca 30 minút do mäkka. Upravujeme ho potom rozmixovaním do požadovanej krémovej konzistencie.
Zloženie: Hrach zelený lúpaný, polený. Môže obsahovať stopy gluténu a zeleru.
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 20˚C, v tieni a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%.
Výživové údaje v 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1429 kJ/338 kcal
Tuky: 1,8 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 54,7 g
z toho cukry: 0,0 g
Vláknina: 12,6 g
Bielkoviny: 19,5 g
Soľ: 0,02 g
GMO free
Krajina pôvodu: ČR
Hmotnosť: 500 g