+421 47 5631 765
PO - PIA: 07:30 - 16:00

0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

novembra 2020

Pohánkové košíčky s mrazom sušenými brusnicami

25. novembra 2020 5323 Pozretia
Prečítať Zaradené v: Zdravie

​Babičkine tekuté bylinky

16. novembra 2020 5782 Pozretia
Prečítať Zaradené v: Zdravie

​Detoxikácia organizmu

10. novembra 2020 5817 Pozretia

Detoxikácia organizmu

Potreba detoxikácie a očisty tela sa cení už od staroveku. Čistenie tela pomáha nielen zbaviť telo toxínov a zvyškov, ale pomáha prekonávať aj nezdravé stravovacie návyky a životný štýl.

Detoxikácia vášho tela a mysle by sa mohla stať celoživotným životným štýlom. V tomto príspevku Vám predstavíme dve rastliny, ktoré majú výnimočné detoxikačné vlastnosti. Toxíny majú veľa nebezpečenstiev. Priamo otrávia telo a poškodia mozog, pečeň, centrálny nervový systém a ďalšie životne dôležité orgány. Oslabujú imunitný systém , vďaka čomu je zraniteľný voči chorobám. A čo je najhoršie, vyživujú rakovinu, vírusy, zlé baktérie , parazity, kvasinky a iných votrelcov, čo zase prispieva k nástupu choroby.

Pestrec mariánsky

Rastlina, ktorá sa v niektorých kultúrach používa na liečbu určitých zdravotných problémov, vrátane porúch žalúdka, pečene a žlčníka. Organizmus disponuje orgánmi (pečeň, obličky, črevá) špecializovanými na odbúravanie toxických látok. Telo sa prirodzene neustále zbavuje toxínov. Plody Pestreca obsahujú mimoriadne prospešný a účinný antioxidant silymarín, ktorý má význam pri ochrane pečene pred jedmi a toxínmi, ktoré môžu vyvolať jej zápal alebo aj cirhózu.